Schedevi Psykiatri

Beskrivning

Undersköterskor, Stödassistenter/Stödbiträden sökes till psykiatriboende i Essunga och till LSS-boende i Nossebro.

Just nu söker vi:

Sommarvikarier, tillsättning sker fortlöpande.

Sommarvikarier som arbetar minst 90% under hela semesterperioden (V25-32) får en bonus på 8000 kr efter avslutat sommarjobb.

Schedevi Psykiatri AB

Vår vision är att vara en kvalitativ och marknadsledande vårdgivare i Sverige för psykiskt funktionsnedsatta med ett komplext och varaktigt behov av stöd, tillsyn och omvårdnad.

Vi erbjuder heldygnsvård och boende både som gruppboende LSS samt SoL boende för vuxna personer med psykiska funktionshinder. Vi är särskilt inriktade mot personer med ett komplext omvårdnadsbehov både psykiskt och fysiskt.

Vi tillhandahåller stor bredd i omvårdnaden med personlig omsorg, social träning och stöd i förmågan till individuell utveckling och meningsfull vardag.

Vi har flera väl inarbetade verksamheter, har funnits sedan 1942 och verkar idag både i Östergötland och Västergötland. Våra medarbetare är stödbiträde, stödassistenter, stödpedagoger, sjuksköterskor, läkare, beteendevetare, socionomer, behandlingsassistenter, en fysioterapeut samt en arbetsterapeut.

Totalt kan vi erbjuda våra uppdragsgivare 80 platser. Tillsammans är vi drygt 150 månadsavlönade och 80 timavlönade som arbetar inom verksamheten. Utöver direktupphandlingsavtal upprättar vi också ramavtal med kommuner och landsting.

Schedevi Akademin

Hos oss får du en gedigen introduktion varvat med betald utbildning, i samband med påbörjad tjänst. Att komma ny in i verksamheten kräver en god introduktion som företaget tillhandahåller.

Omdöme om vår introduktion:

- Min första tid på schedevi var bra, lärorik och välkomnande. Under min bredvidgång fick jag lära mig mycket om både arbetet, rutiner och klienterna.

- Den utbildningen jag fick göra var utformad på ett bra och lärorikt sätt som gjorde den lätt att ta sig igenom och samtidigt informativ. Kollegorna är hjälpsamma och man kan alltid fråga dem om man har funderingar.

- Alla på Schedevi är väldigt välkomnande och hjälpsamma, vilket bidrar till en trivsam arbetsplats.


Friskvård                                                                                                                                            

Som ett steg i att alla ska vara friska och må bra som arbetar hos oss kommer du som arbetar åtta veckor under sommaren få tillgång till ett friskvårdsbidrag på 2000kr. 

Arbetsuppgifter

Du ansvarar för att tillsammans med dina kollegor ge individuellt utformat stöd till de boende i vardagslivets alla delar för att stärka den egna förmågan hos den boende genom att vara lyhörd och motivera till självständighet utifrån varje individs förutsättningar. Du ska bistå de boende i dagliga sysslor, såsom matlagning, städ, resor och i vissa fall även personlig hygien. Du utgår alltid från varje boendes individuella behov och rätten till självbestämmande. En stor del av arbetet består i att utifrån varje boendes förutsättningar bidra till den boendes självständighet. Du ska vara aktiv och gillar att planera och ta egna initiativ med de som bor i verksamheten. Vi har en hög personaltäthet och jobbar alltid med stöd av teamet.

Arbetet innebär vissa administrativa arbetsuppgifter såsom social dokumentation, vilket förutsätter viss datorvana. 

Vi tillämpar lågaffektivt bemötande, AKK (alternativ kompletterande kommunikation) och tydliggörande pedagogik.

Du bidrar och verkar för att skapa en god och attraktiv miljö för alla, såväl kollegor som boende och viktigast av allt, du gör skillnad!

Din profil

Vi söker främst dig som kan har har utbildning på gymnasienivå med inriktning mot omvårdnad, psykiatri, barn- och fritid eller pedagogik, men vi välkomnar också dig med annan bakgrund som undersköterska, vårdbiträde eller något helt annat. Vi ser det som meriterande om du har erfarenhet av att arbeta med målgruppen samt vana av dokumentation, enligt gällande lagstiftning.

Som person är du strukturerad, trygg och självständig. Du är tydlig i din kommunikation och samarbetar framgångsrikt med din närmiljö.

Du ska kunna uttrycka dig väl i det svenska språket både i tal och skrift.

Villkor

Kollektivavtal finns.

Individuell lönesättning.

Arbetstider, Vi har varierande scheman dag,kväll,helg/dygn/natt

Du är över 18 år. B-körkort är önskvärt.

Vi är nyfikna på dig, varmt välkommen med din ansökan redan idag!

 

Anställningsform Sommarjobb/Säsongsanställning
Anställningens omfattning Heltid/Deltid
Tillträde Enl ÖK
Löneform Timlön/Månadslön
Antal lediga befattningar 5
Sysselsättningsgrad Enligt överenskommelse
Ort Essunga kyrkby och Nossebro
Län Västra Götalands län
Land Sverige
Referensnummer 2023/1
Kontakt
  • Emil Fredholm, 0700-075072
Publicerat 2023-01-09
Sista ansökningsdag 2023-06-30

Tillbaka till lediga jobb