Schedevi Öst är ett hem för vård och boende (HVB) bestående av 5 enheter samt dagverksamhet. Vi arbetar med funktionsträning i ADL samt aktiv rehabilitering för vuxna personer med förvärvad funktionsnedsättning till följd av exempelvis psykossjukdom eller samsjuklighet. Vissa delar av verksamheten är särskilt inriktade mot personer som har ett komplext och varaktigt funktionshinder där rehabiliteringsförmågan bedömts vara avsevärt begränsad.

Vi har lång erfarenhet av att arbeta med människor, som förutom SoL placeringen, vårdas enligt lagen om öppen rättspsykiatrisk vård samt lagen om öppen psykiatrisk tvångsvård. Schedevi Psykiatri är alltid intresserade av att komma i kontakt med framtida medarbetare som är utbildade skötare inom psykiatrisk vård eller med motsvarande utbildningsbakgrund. Vi arbetar med vuxna människor som har uttalade funktionshinder till följd av psykiatrisk sjukdom. Vi kan erbjuda ett trevligt, lärorikt och omväxlande arbete i vår verksamhet. Vi ser att du har gått någon utbildning inom vård, socialt arbete eller pedagogik. Tidigare erfarenhet inom arbetsområdet är meriterande. Du uttrycker dig väl i svenska, både i tal och skrift samt har god datavana.

Stor vikt läggs vid personlig lämplighet. Vi eftersträvar jämn könsfördelning och mångfald bland våra sökanden. Välkommen med din spontanansökan! 

Partager des liens


Connecter et envoyer un enregistrement d'intérêt

Retour aux postes vacants